the ARTPERFORMERS:         om installationerne

 
 
 
 
 
    Tilbage
se værket her
om Modifikationer om Isolation om Karsten Weber  om Ultra Nær om Pigen Fra Alicante
  om Modifikationer om Isolation om Karsten Weber  
  om Alpha Han om Ultra Nær om Pigen Fra Alicante  
 
gæstebog

Isolation, 2008
 
Der er arbedet på plateau. En underbelyst traktordonkraft interagerer med medisterpølse af frilandsgris. Isolation er et værk der er lavet i anledningen af 10 års jubilæet.

artPerformers har været optaget af tanker om tyngdekraften.
Følelserne, matrialerne og stemningen i værket er metodisk udvalgt efter det fænomen, at et hvert løft foranlediger en nøjagtigt lige så stor modsatrettet kraft. Dette er her illustreret med et medister-pres rettet mod en betongulvflade.
 

Med denne refleksion byder artPerformers beskueren ind i deres verden af emotionelle perspektiver & abstrakt kunst. En verden hvor kunstnerne arbejder som tænkende, handlende og symbolbrugende mennesker.
De forholder sig både nyskabende og traditionsbærende til deres sociale og historiske livsbetingelser og sætter sig selv op mod skyggesider af velfærdssamfundet & forbrugermentalitet.
Det spejlende selvobjekt bliver indirekte adspurgt: Værdsætter du ikke det gule sygesikringskort?


Det modsatte af isolation er frihed og muligheden for at ytre sig. DK har en kedelig rekord med længden på isolaltion for varetægtsfængslede. Dette afspejles med frilandsmedisteren, der på den ene side er fri men på den anden bundet og indhegnet samt holdt oppe af den massive donkraft – som faderlig fallos - hård og løfterig.
Frivilligt ønske om isolation kan opstå under eksempelvis onani, en kreativ eller skabende proces.